Werkwijze

Wat kunnen wij allemaal voor je betekenen?

Facturen

ZZP-advies verwerkt alles digitaal. Het aanleveren van orders en schoenendozen is echt verleden tijd. Facturen kunnen door jou of door jouw leverancier rechtstreeks naar Exact online gestuurd worden.
Ook het versturen van verkoopfacturen vanuit Exact online behoort tot de mogelijkheden.

Crediteurenbeheer

Het is ook mogelijk om het betalingsverkeer uit handen te geven. Jij keurt de inkoopfacturen goed per App en wij bieden een betaalbestand aan bij de bank.

Bankmutaties

Door het leggen van een koppeling tussen de bank en het boekhoudpakket krijgen wij dagelijks de bankmutaties binnen. Zo kunnen wij jou realtime inzicht bieden.

Aangifte omzetbelasting

Doordat we zorgen voor een altijd bijgewerkte administratie is de aangifte omzetbelasting zo gedaan. Je hoeft dus geen facturen en bankafschriften meer te verzamelen per maand of per kwartaal.

Jaarrekening

Een jaarrekening is voor de ZZP’er niet verplicht maar wel handig. Daarom bieden wij deze standaard aan. Doordat we een altijd bijgewerkte administratie hebben, kunnen we kort na sluiten van het boekjaar met behulp van onze software eenvoudig een jaarrekening aanleveren.

Inkomstenbelasting

Ook de aangifte inkomstenbelasting is in ons standaardpakket opgenomen. Doordat we gedurende het boekjaar al zien wat er qua resultaat gebeurt, kunnen we hier wanneer gewenst op inspelen met behulp van de voorlopige aanslag om verrassingen achteraf te voorkomen.

Advisering

Wij zijn er voor gevraagde en ongevraagde adviezen. Eigenlijk is geen vraag ons te gek en mocht dit toch het geval zijn, dan weten wij altijd de juiste partner in te schakelen. Hiernaast worden wij geholpen door de nieuwe boekhoudtechnieken. Zo is het met behulp van indicatoren mogelijk om jou als ondernemer te waarschuwen wanneer vooraf gestelde doelen toch dreigen te mislukken.

Benieuwd wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op.